Aliens som har det gøy. Volleyball Extraliga har det meste i historien

Den mest eksotiske spilleren er sannsynligvis Surinam Gino Robert Naarden fra Prague Lions. Søramerikansk er ikke bare en attraksjon, med 155 poeng er den åttende beste volleyballspilleren til det innenlandske UNIAQ Extraliga.En av de viktigste forsterkningene av Karlovy Vary-regionen er Daan Van Haarlem, den første opptakeren av det nederlandske landslaget.

Kladno støttes av den serbiske røykeren Miloš Vemić, Venezuelanske Rojas Guevara trekker Venezia over Jizera, den brasilianske Willyan Da fra Ústí nad Labem er også sterk i angrep og Jihostroj České Budějovice ødelegger den spanske opptakeren Miguel Angel De Am .

“Jeg tror tilstedeværelsen av utenlandske spillere av høy kvalitet er en av grunnene til den økende kvaliteten og attraktiviteten til konkurransen vår,” sa Marek Pakosta, med en øyeblikkelig forklaring. ”Ekstralaken vår regnes som et stabilt og bedre europeisk gjennomsnitt. I tillegg deltar åtte av lagene våre sammen med kvinneligaen i europacupene.Og det hjelper at lønn i ekstralag kan konkurrere med mange europeiske ligaer. Tsjekkia er i en god økonomisk situasjon. ”

Jan Štokr, en av de beste tsjekkiske volleyballspillerne som spilte i Italia, Russland, Sør-Korea eller Qatar, bekreftet også det stigende nivået til UNIQA Extraliga. ”Vi snakker om konkurransen vår i verden. Det blir bedre kvalitet, la til støtte fra Dukla Liberec, som beklager et faktum. ”Dessverre har tsjekkiske spillere derimot ikke like suksess i utenlandske ligaer. Det kan forbedre seg i fremtiden. I følge Mark Pakosta skal det ikke være noen kollisjon.Og han nevner regionen Karlovy Vary som et eksempel.

“Det har juniorlag som også skal på banen i Champions League-kampene. Det betyr mye for klubbledelsen og treneren om de skal gi yngre volleyballspillere plass eller å la dem sitte på benken. Hosting er en bedre sak. ”

Det tsjekkiske volleyballforbundet ønsker ikke å godta reguleringen av utenlandske volleyballspillere ennå. Antallet regnes som balansert. “Grensene er ikke satt. Hvis antallet utenlandske spillere skulle øke eller til og med seire, som arrangør av konkurransen, må vi reagere, ”la Marek Pakosta til.