Berdych beseiret Veselý i den tsjekkiske ligaen og er i semifinalen i Shenzhen

En tretti Berdych ville være forsikret så snart World Tour Finals, der de fem foregående årene var savnet. Alle fire spillere i sesongen plasseringer før ham har allerede starter i London sikkert.

I kamp debut på ATP-touren mot Tsjekkia tvilling Vesely (rangert 40th) bekreftet fem av verdens trygt rollen som favoritt. Tjenesten Berdych tapte ikke én gang, mens sju brejkbolů tre snudde og endte kampen etter en time og 34 minutter.

I motsetning til eliminering forrige uke i St. Petersburg etter den første kampen går Berdych turneringen i Shenzhen jevnt.

For å fullføre venter på denne første tittelen, må han vinne to ganger. Med lørdagens rival Robred, fjorårets finalist, har han en positiv balanse på 6: 4.År, har det slått Masters i Cincinnati, dessuten klart 6: 0, 6: 1.

Hlavackova med Hradecka falt i Wuhan i semifinalen

tennisspiller Andrea Hlaváčková og Lucie Hradecka av dobler tittelen i Kina Wuhan ikke spille.Turnerings seksere mistet en dramatisk semifinale par rumenske Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu 4: 6, 6:. 1 og 08:10, og selv i Kina, den første trofé denne sesongen delt hjørnet

Hradecka med Hlavackova, som won dobler på WTA sammen elleve hendelser, inkludert to Slam med rumenske kjempet en og en halv time til to baller fra venstre til endelige prosessen.

super tiebreak fra tilstand 6: 4 tapt fem utveksling, være likevel redusert til 8: 9., Den tredje matchpoeng motstandere har omvendt

Hradecka med Hlaváčková kjempe for turnerings vinnere i Singapore, i dobbeltrom rangeringen er i dag den niende, som er ett sted for å fremme åtte par.

singler endelige for andre gang i år kommet Venus Williams.Trettifem amerikanske avverget solid bekjempe en italiensk Roberta Vinci match poeng finalister siste US Open etter seier 5: 7, 6: 2, 7: 6 for å gi en endelig 77 karriere.

Williams avslørte at hun har lært av sin søster Serena matche den US Open med Vincis uventet tapte i semifinalen og mistet sin sjanse for en kalender Grand Slam. “Jeg så at spill og mye lært fra Serena. Hvis jeg kunne, ville jeg gi dette til henne seieren i US Open, men dessverre er det ikke “, sa Venus, og hun innrømmet at hun var heldig i dag.

O 47th. Tittel som skal spilles spanjolen Garbine Muguruza som to sett avspilles et tysk Angelique Kerber

Siniaková igjen i Tashkent dobler endelige

Kateřina Siniaková er nær feltet deblového tittel ved turnerings i Tasjkent. Nitten år gamle tsjekkiske spilleren med avanserte russiske Vera Duševinovou til finalen etter en seier over den russisk-sveitsiske paret Ekaterina Byčkovová, Stefanie Vögele 7: 5, 7: 6. Tittel vil konkurrere med andre seeded russiske Margarita gasparyan og Alexandra Panova.

Før Siniaková vunnet i Tashkent, sammen med den serbiske Aleksandra Krunić og vant første seier på kompensasjonskretsen.Andre tittel i double lagt i mai i år på Sparta Praha Open.

I singler dratt tjue japansk tennisspiller Nao Hibino sin overraskende reise turnering i Tasjkent til finalen. 117. spilleren å slå verdensrankingen fjorårets finalist og vinner av turneringen fra 2013 serbiske Bojana Jovanovski 6: 3, 6: 4.

Tittelen vil møte kroatiske Donna Vekić. Nitten spiller vant over russiske Jevgenia Rodin 7: 5, 6: 1, og kjempet seg inn i fjerde finalen i sin karriere. I Tasjkent spilte totalt triumf allerede i 2012, lyktes han til april i fjor i Kuala Lumpur.

Hibinová hadde før turneringen til hans kreditt vant bare en kamp på WTA krets, som vant i september i Tokyo.Etter Tashkent for første gang i sin karriere kommer han til toppen av verdens rangering.