Zlín skal til Chomutov: Fryšara skal spille, Herman trener allerede

Nok en spiss Jakub Herman har allerede begynt å trene etter en sterk angina, han kunne bli med i bryting neste uke. “Vi har endelig nok av våre egne spillere,” sa Martin Hosták, daglig leder i PSG Berani Zlín. i rapporten. Dette er en langvarig situasjon, fordi de i de 22 rundene bare kunne bruke den fullstendige kaderen en gang – i en seirende kamp med Litvínov.

Den samme kampen var paradoksalt uheldig for Fryšara.Strekkede leddbånd i skulderen ekskluderte ham ikke bare fra kampen, men for en tid også fra ekstralaget. Fryšara, 20, beskrev. “Det tok ro, jeg fikk stag,”

Han kom tilbake til isen ganske snart for å holde seg i form. Han har trent i to uker.

“Jeg har hatt noen få skader i det siste, men jeg kom snart tilbake, ble fanget igjen og jeg var der før. Derfor ønsket jeg ikke å skynde meg noe, forklarte Fryšara, som jevnlig så på hjemmekampene fra salen. “Jeg savnet meg så mye at jeg ikke kunne spille.”

Dagens kamp starter i den angripende trioen med Michal Poletín og latviske Edgars Kulda. Dette er ikke noe nytt for ham, han har allerede blitt med begge i løpet av sesongen. “De er kule gutter.Når vi gjør feil, forteller vi oss alltid hvordan vi skal fikse det, ”kommenterte Fryšara.

Årets unge spiss fenget Sparta med en trepoengskamp. Der scoret han en gang, andre gang han lyktes i Chomutov. Derfor er han glad for at han kommer tilbake til oppstillingen mot den samme motstanderen. “Jeg klarer meg ganske bra mot dem, jeg vil gjerne fortsette,” ønsker han. “Men hver motstander ville være god å starte,” smilte han.

Mens Fryšara er på vei, har en av Zlins mest produktive spillere, Herman, fullført sin første øvelse på lenge. Hvordan var han?

“Jeg var pustet ut og beina mine var tunge,” sa forvarden, som lå i sengen med feber førti grader for noen dager siden. “Det var like utfordrende som etter sommerforberedelsene.Jeg må bli litt fysisk. ”

Han vil ikke spille denne uken, men han kan starte neste gang. Zlin vil dukke opp i Olomouc, der den 26 år gamle spissen kom før sesongen, og deretter vil ønske en komet velkommen i Derby. “En person har en smak av sykdom og er avslappet, men en fysiker henter ham. Det vil være hardt arbeid. ”

Sykdommer plager ham hver sesong, men mest etter nyttår. Derfor tror han at han valgte dette året i forkant.

“Sesongen er ikke engang halvveis gjennom;Jeg håper å følge opp spillets gode etter sykdommen, sier Herman, som setter pris på at lagkameratene vant flere kamper enn de tapte uten ham. “Jeg tror de vil fortsette med det, og poengene vil være hjemme denne gangen,” foreslo han før dagens kamp med Chomutov.