Ut av frustrasjon blant stjernene. Jeg ruller øynene fra pasningene, sier Goal Wars

“Det var veldig frustrerende å se nye og nye spillere komme inn, sette dem i den andre tredje linjen, og jeg var fremdeles på den fjerde,” tilsto han. “Det var mentalt krevende, men jeg reiste meg og er nå relativt bra. Jeg har mange mennesker rundt meg som hjelper meg, familie, kjærester, venner. Jeg klarte det på en eller annen måte, og vi får se om det fortsetter.

Krigen rullet ut fra Litvínov rampelys. Først gikk han videre til det andre angrepet ved siden av Hubble og Lukes, deretter førte trenerne ham til første rad Bet365 til Petružálek med Mikúš. Han hoppet fem ganger med dem og scoret fem mål!

“De hjelper meg mye,” takker hun. “Da jeg dro på isen for første gang, fikk jeg pasninger som jeg aldri trodde.Plutselig hadde jeg en puck på pinnen og jeg var ute av den. De gjør 80 prosent av jobben for meg, ”med wanness, War vinner fortjeneste. Og i år. Han startet i Litoměřice, noe som var bra for ham. “Det viste seg å være et godt trekk,” sier 24-åringen.

“Jeg kom dit og spilte den andre power-play-formasjonen. Som var et hopp fra Litvínov, der jeg tilhørte fjerde linje. Så det var ikke det at jeg knakk fingeren og plutselig turde i power play. Nei. Jeg er takknemlige til Litoměřice-trenerne for deres tålmodighet med de første Unibet kampene. Jeg vet at det ikke var det. Men etter hvert som man blir mer og mer på isen, øker selvtilliten.Og de vil begynne å løse situasjonen godt. ”

I Litomerice blinket ni poeng (5 + 4) på ​​15 kamper. ”Forlovelsen hjalp meg virkelig, det beveget meg. Jeg fikk plass og selvtillit fra trenerne, jeg vant der. ” Seks mål – som alle scoret i november – er hans personlige rekord i den ordinære sesongen i den ekstra ligaen. Nå bruker de i gjennomsnitt 12 minutter på isen, tre ganger! Og den viser hvordan den vokser. Han pleide å betale for sitt harde arbeid, og nå viser han sin dyktighet når han kaster foran motstanderens mål.Da jeg ble nummer to med junior hadde jeg nok poeng, jeg ble bevitnet av samarbeid med Ivan Řehoř. “Cuba vil fortelle meg alt, hvor og hvordan jeg skal spille. Jeg har mye å lære av ham, han har oversikt, en flott innspilling og god skøyting. Jeg håper dette fortsetter. Men i mellom om det går bra eller ikke, om det faller eller ikke, er det en veldig tynn strek. Jeg vil ikke rope det. ”

Mens krigen går, holder Litvínov tilbake. Han hoppet fire ganger på rad. “Jeg er glad det faller for meg, men som alle sammen, blir jeg helt skutt.Personlig suksess er bra, men vi trenger kollektivet. ” More info here