Patriot, dangling målvakten. Litvínov “Nyttårsaften” målene ble ikke lagt ned

“En voldsom kamp, ​​ikke veldig hyggelig å se, mange unøyaktigheter, sprang pucker. Det er to punkter er mer verdifulle, “han Litvínov-spissen Robin Hanzl

Verva alltid ledet gjennom přesilovkám først tok kapteinen Michal Trávníček, andre -. Dobbelt så lang tid – Peter Jansky, som skjøt pucken ut av luften. “Vi visste at det å spille på dorážky godt vi ikke motstå,” han skulte på Mlada Boleslav keeper David Rittich.

Hele hans at etter seks runder sensasjonelt ledet topp-flight, flatet hver bisarre. Faktisk, for første gang i Mladá Boleslav, laget de sitt eget hjem, etter en oks, ga han en prøvepatron Hanzl.Når jeg prøver å overtrykk Urbana sendte pucken til keeper Janus, som prostřelil. . “Det er hva jeg spiller alltid, dessverre Spring forstått det og fikk meg et termometer,” gliste han allerede godt avstemt Hanzl

Jaroslav Janus med et smil sa: “Hvis dette spille hver gang, slik at han fortsatt ikke kunne treffe mål. Inntil nå var det vellykket…”han alvorlig sa:” Etter bull til meg en gang pucken liksom snudd og floppet meg. Slike mål må unngås. ”

Hanzl sa han noen ganger pucken inn i hans gate uhell fikk, men dette vil være blant de uforglemmelig. “Det har aldri vært så nysgjerrig på blues. Dessverre forveksler jeg målet. Urban og vi ble jamming meg napružila stokk.Vår målvakt-trener Zdeněk Orct har sagt at han har scoret et slikt mål, så det skjer. “Den slovakiske keeper Janus har også signert under den andre nysgjerrigheten. Han dro til mantinelen bak Michal Bárta, men han falt og angriperen scorte i det tomme målet. «Jeg håpet at det ville sette ut vår haug, det mislyktes,» sa Janus og sa sin tur til venstre sirkel: “Jeg snublet sannsynligvis på et innkastingspunkt. Jeg trippet enda to ganger. Jeg trodde jeg ville være på pucken før. Jeg er glad for å ha gått glipp av to poeng. “Janus’s manøvre, besøkte målmand Rittich, forsto:” Da han gikk ut, gjorde han det bra at han fortsatte å prøve den. Han skulle ikke stoppe, selv om han sannsynligvis snublet.Betal for oss. “Mlada Boleslav har patent på de pittoreske portene i Karlovy Vary, Voráček har scoret enda over hele banen.

På søndag klokken 5:30 er Viva Litvínov vert for Třinecs finale. “Det vil bli belastet,” sier treneren Radim Rulík. I fjor er kampens kamp det tiende niende kampen. “Vi har ikke vært veldig vellykkede, de kan ikke gjøre det nå. Alle har et teppe, sier Hanzl. “Jeg forventer fullt engasjement og en sterk kamp, ​​som alle med Tric.”