Laine hoppet ut av Pastrňák i spissen for skytterne, Kämpf og Ruttou scoret

Til tross for den store sykdommen klarte Boston hockeyspillerne å score på torsdag for den sjette av de syv siste startene, hvorav fire endte i en seier, inkludert den siste hjemme over øyboerne . Resultatet av 2: 1-motstandene ble avgjort av det amerikanske hockeytalentet Ryan Donato, som i den fjerde serien endte keeperens dominans.

Gjest Robin Lehner, som fanget Jake DeBrush, David Pastrňák og Brad Marchand i de tre åpningsseriene, vant backhanden. Bruins Tuukka Rask, derimot, stilte opp mot alle fire utøvere av Islanders. I løpet av 65 minutter eliminerte han 28 av de 29 skuddene, og klarte bare å overvinne det i 13.Minutter før Anders Lees mål.

Kampen var dårlig i mål og foul, da dommerne utelukket bare en spiller på begge sider. Et kraftspill var imidlertid nok til at Boston gjorde det jevnt. Marchand scoret i det 33. minutt med assistanse fra Pastrňák (18:07, 0 + 1, +/-: 0, 6 skudd). Den andre tsjekkiske representanten i kampen, senteret David Krejčí (17:39, -1, 4 skudd), scoret ikke denne gangen. Winnipeg , da de klarte en 6: 5-kamp foran fansen i en shootout med Chicago . Nikolai Ehlers, som skjøt sin tredje NHL-karriere-hattrick for Jets, presterte bra.Imidlertid vakte også lagkameraten Patrik Laine den samme oppmerksomheten.

Den finske kometen scoret to mål og ble med 21 treff uavhengig i forkant av ligaskytterne fra 19-paret David Pastrňák (Boston) – Jeff Skinner (Buffalo). For Laine, i sin tredje sesong i ligaen (179 kamper spilt), var det allerede et mål med serienumrene 100 og 101. Han slo basen i en alder av 20 og 224 dager, noe som viste seg å være den fjerde yngste i historien. Wayne Gretzky (20 år og 40 dager) var også mer vellykket i så måte, som også Jimmy Carson med Brian Bellows.Det er også interessant at Laine bare distribuerte 18 av de 21 sesongtreffene frem til november. De fleste innfødte i Tammerfors skinte 24. november, da Winnipeg seiret 8: 4 over St. Louis scoret fem mål.Å besøke Chicago er derimot urolig og svimlende fra nederlag til nederlag. Av de siste seksten startene feiret Blackhawks i bare tre tilfeller. De var på Winnipeg-isen etter tirsdagens juling 3: 8 fra Vegas og de la tom igjen til tross for fem scorede mål. +3, 2 skudd) og forsvarer Jan Rutta (19:32, 1 + 0, +1, 2 skudd). Førstnevnte gikk over til to mål. I det 9. minutt ble han utlignet til 2: 2, da han etter fluktpucken traff målkrisen John Hayden, og i det 30. minutt ladet han fra puten på den blå linjen til landsmannen.Rutta scoret sesongens andre mål med et hardt skudd.

En interessant konfrontasjon ble tilbudt av duellen Tampa med Buffalo , når man sammenliknet lederne for den østlige konferansen. Besøkende Sabres tok ledelsen i en serie på ti seire, men Lightnig klarte å slippe til på torsdag etter en poengsum på 5: 4, og hoppet over motstanderen i spissen for tabellen. Tampa leder 37 poeng foran Toronto og Buffalo.

Etter en benskade og seksten tapte kamper, deltok den tsjekkiske rekonvalesenten Ondřej Palát (14:22, 0 + 1, +1) i resultatet med en assistanse. , 2 skudd). En innfødt fra Frýdek-Místek scoret sjette i sin tiende sesongstart, alt bak pasningene. Den siste la på 55.minutt av duellen mot Sabres og bidro til kampens forskjellsmål avgjort av Cedric Paquette. Besøket Vladimir Sobotka (14:55, +/-: 0) lyktes ikke.

Frem Tomas Nosek (12:35, -1) feiret et 3: 4 utendørs resultat i Vancouver med Vegas. Den talentfulle Brock Boeser traff to ganger hjemme, og Golden Knights hadde også et to-målskudd takket være veteranen Max Pacioretty. Han gjorde imidlertid et skudd i det 54. minutt av William Karlssons svekkende spill. På den annen side mislyktes Filip Chytil (16:55, +/-: 0, 2 skudd), hvis Rangers falt 0: 3 med Ottawa.Mål Craig Anderson trengte 27 treff til null.