Selv om alt har endret seg dramatisk siden det øyeblikket

Men det virket bare. Marchisio ville definitivt opplyst Euro, men hadde en kneskade. Og faktisk, kampen, faktisk, løste ikke noe, og motstanderen var ikke så viktig. Bare “Palermo”, som bor i fangehullet i serie A og har endret flere mentorer per sesong, enn det er fingre på armen av en gjennomsnittlig person erektus. Det matchet Juve vant, mesterskapet var allerede i lommen, men Marchisio holdt seg ute av fotball i seks måneder. Det er synd!

Ikke mindre alvorlig tap for Antonio Conte vil være PSG midtbanespiller Marco Verratti, som savnet de avgjørende kampene til pariserne i Champions League. Så den 23-årige midtbanespilleren kommer ikke til EM som følge av en lyskeskade.

Denis Cheryshev (Russland)

Uten Denis vil russerne være 100% av spillerne i deres mesterskap. For ikke å si at eleven i Real Madrid er den eneste spilleren i startlinjen i øynene til Leonid Slutsky, men det var landslagets leder som hintet til Cheryshev om vinteren: De sier at du skal spille, og han vil ikke ruste.

Selv om alt har endret seg dramatisk siden det øyeblikket, behøvde det fortsatt ikke å ruste. Spilleren på venstre kant av angrepet, på jakt etter kampøvelse, lånte til Valencia, hvor han startet veldig bra. Men skader falt ned etter hverandre. Som et resultat måtte den siste Denis opereres, og restaureringen vil ta en lang 4 måneder. Euro 2016 vil ha tid til å starte og slutte. Cheryshev vil fortsatt være oppmerksom på selskapets råd, å komme tilbake etter skaden enda mer og forberede seg på 2018-verdensmesterskapet.

Ilkay Gyundogan (Tyskland)

Tysk av tyrkisk opprinnelse skinnte akkurat foran VM i 2014 for Tyskland. Et år før det brasilianske verdensmesterskapet var det åpenbart at stedet for den defensive midtbanespilleren måtte gis nøyaktig til Gundogan, som tidligere brakte en rustle i Europa med Borussia Dortmund, og så generelt godt ut. Men tilbakeproblemer krysset alle sjansene for en fotballspiller med tyrkiske røtter, ikke bare for en tur til landslaget, men også å spille minst en gang i sesongen 2013/2014.