Irans skjebne er at Gundogan vil forbli hjemme denne gangen

Irans skjebne er at Gundogan vil forbli hjemme denne gangen. Ut av det blå ble Ilkai skadet å spille basketball. Ifølge øyenvitner var det ikke engang kontakt. Og her er en annen skade, bare nå har knæret lidd for mangfoldets skyld, ikke baksiden.

Alex Oxlade-Chamberlain (England)

Lignende problemer hersket over Arsenal midtbanespiller Alex Oxleide-Chamberlain. To alvorlige kneskade hindret ham i å tilbringe en hel sesong. Den andre skaden kan sies frisk: Roy Hodgson vil ikke kunne regne med ham selv med all ønsket (og han har uten tvil) å ringe en skikkelig midtbanespiller i landslaget. Hovedmannen til det engelske landslaget er ikke første gang appellerer til en elev av “Southampton”, selv om han ikke var spiller av basen, men dette er ikke skjebne.

Jack Butland (England)

Hvis tapet av Oxlade-Chamberlain er helt utvinnbart, med tanke på et godt utvalg av spillere i den angripende gruppen, er skaden av Jack Butland en 100% hit på målvaktens brigade. Faktisk berøvet dette britene av plan B, i tilfelle (Gud forby, selvfølgelig), noe går galt med Joe Hart. Vakt av porten “Stoke City” tilbrakte sjokksesongen, til han skadet ankelen hans. Den uheldig, vennlige kampen med Tyskland, vet du, sir. Forresten har Jack allerede reist fra landslaget til forrige Euro. Så erstattet han den skadede John Ruddy. Så nå kan skjebnen kastet og betale Ruddy over siste gang. Det er vanskelig å tro, men innrøm det kan gjøre en kul start for manuset.

Fabio Coentrão (Portugal)

I det russiske hockeys teamet var det en spiller som heter Kirill Koltsov, som trenerne kalte spøkende en midtbanespiller. For de som ikke forsto spøk: det er ingen slik stilling i hockey. Koltsov tillot blots i forsvaret, men var utstyrt med bemerkelsesverdige angrepsmessige ferdigheter. Noe som ligner det portugisiske landslaget er Fabio Coentrão. Denne sesongen gikk portugisiskene i et år for å bryte venstre kant i Monaco. Alt gikk ganske bra før den ulykkelige april treningsøkten, der portugisisk skadet låret. Har blitt bedre! Generelt er det verdt å vente på det bare for neste sesong.