Imidlertid var det ikke. Huseynzade var ikke lett å bevege

Det er ingen tvil om at ustabilitet i trenerteamet hindret klubben sterkt: under arbeidet med Huseynzade ble teamet ledet av to forskjellige mentorer. Det er verdt å hylle den unge Vugar, som beholdt sin plass i klubben lenger enn Bozidar Bandovic og Milinko Pantich.

Imidlertid var det ikke. Huseynzade var ikke lett å bevege seg bort fra den virtuelle verdenen til virkeligheten. Men som han selv fortalte oss, “han kjente spillet og dets regler.”

″ …– Hovedoppgaven min (og vanskeligheten) var å forene alle til ett lag. Alle skal ha følt seg som en del av laget, alle skal være komfortable, og alle skulle bare ha kamper og trening på tankene …. ″

Den mest interessante delen av Huseynzades arbeid i klubben var speiding: han var ansvarlig for speidernettverket og for å finne de beste spillerne i basen. Og han taklet oppgaven sin: utøvere fra hele verden kom til Baku, inkludert fra Romania, Argentina og Balkan. Men mest av alt er han stolt av innfødte i Aserbajdsjan: da vi spurte hvem han ville trekke frem, nølte ikke Vugar med å navngi Namik Aleskerov.

″ … ”Han var fysisk imponerende, og jeg så i ham et åpenbart talent. I debutsesongen spilte han et par kamper med basen, men han var bare 18. Nå spiller han for en annen aserbajdsjansk klubb, “Karabakh” (i 2016 flyttet han for å lease til “Kapaz” -laget – ca. Translator), hvor han med hell spilte i det siste tre til fire år. De var i nærheten av å komme inn i Champions League, men hjemme spilte de i nuller, og i Tsjekkia – uavgjort 1: 1. Aleskerov selv kan stole på en lys fremtid hvis han fortsetter å jobbe så hardt …. ″

Drømmejobb. Hvordan Vugar Huseynzadeh kom til FC “Baku” ved hjelp av fotballsjef Photo: These Football Times

Men hvor mye er det virkelige og virtuelle arbeidet annerledes? I følge Vugar var presset på ham mye større, men allikevel jobbet han med ekte penger. Og la triksene med oppdagelsen av de beste genererte spillerne ikke fungere, han viste fremdeles et reelt talent for å finne potensielle stjerner. Og til tross for alt presset og ansvaret, var han bare for glad for å gjøre det han elsket.