Hvorfor skal vi bli overrasket

Hvorfor skal vi bli overrasket? Mange av oss vil gjerne prøve oss på hans sted. Jeg lurer forresten på om Vugar mistet interessen for et så viktig spill for ham?

″ …– Jeg tror jeg vil spille til alderdommen. Så ja, jeg spiller. Jeg prøver å ikke se etter enkle måter, for å sette meg realistiske mål. Jeg spiller sakte, ikke i en fei, fordi hastverk fører til situasjoner og vanskeligheter som treneren kanskje ikke er klar for. Du må studere sakte – tålmodighet er veldig viktig. Alt skal gå etter planen. Som i livet er det verdt å tenke fremover. Å planlegge, sette realistiske mål er alt som trengs for å være sikker på den endelige suksessen …. ″

Det er vanskelig å si hva den 24 år gamle Huseynzade venter på, men en ting er helt sikkert: Han beviste for oss at utholdenhet, tro på ens egen styrke og kjærlighet til arbeid kan bidra til å oppfylle selv de mest utrolige drømmer. Så gå for det.

For 30 år siden begynte den store skotten å trene “Red Devils.” La oss finne ut hva som endret seg etter at han dro.

Ingen hevder at innflytelsen fra Sir Alex på Manchester United var enda større enn vi trodde. Etter hans avgang i 2013 forlot to skiftarbeidere stillingen – David Moyes og Louis van Gaal. Nå prøver Jose Mourinho å gjenopprette klubben til sin tidligere posisjon – men så langt uten særlig suksess.

Hva har endret seg?

1. United kom ikke engang i nærheten av mesterskapet

Med ankomsten av Ferguson kunne Manchester-klubben endelig komme tilbake til toppen og bli mester for første gang på 26 år. Etter å ha vunnet sesongen 1992/93 oppnådde klubben 13 seire i Premier League, mens alle andre klubber oppnådde åtte mesterskap totalt.

Etter avgangen til Ferguson, som igjen vant ligatittelen i sin siste sesong, var klubben stormfull, og han kunne ikke en gang komme nær førstelinjen. Dessuten – han kommer ikke engang inn i Champions League.

I løpet av den 21. sesongen har United aldri falt under tredjeplassen – og den kom bare tre ganger til tredjeplassen. Ett mesterskap gikk tapt på forskjellen mellom scorede mål og tre ganger hadde ikke laget ett poeng å seire.