Hvorfor Hummels ‘flytte til Bayern er en elendig handling

Tapet på Danny ser ikke ut til å erstatte det portugisiske landslaget, men det vil også påvirke dannelsen av truppen. Fernando Santos må bestemme hvem som er bedre å erstatte lederen av St. Petersburg “Zenith”.

Kurt Zouma (Frankrike)

Zuma var god i Saint Etienne: han spilte moden, pålitelig og lovende. Så endte han på Chelsea, hvor han i denne sesongen, midt i tøffe konkurranser, kunne klare seg inn i basen. Kurt var bra, selv når laget gikk veldig dårlig. Og da kom tiden da ting gikk dårlig med ham: i kampen mot Manchester United skadet Zuma korsbåndene tidlig i februar. Når det kommer til dem, er det lang tid. I løpet av denne tiden kunne Kurt knapt bli den viktigste sentrale forsvareren, men han måtte få en invitasjon fra Deschamps med spillet på sitt nivå.

En annen sentral forsvarer av franskmenn har lenge banket på det første franske laget, men kan fortsatt ikke vente på en invitasjon. Hans navn er Emerik Laporte, og i mars led han en ankelskade i et ungdomsspill. Krysset på sesongen er allerede satt: i “Atletikk” forventer de ikke at han kommer tilbake, og Didier Deschamps vil ikke kunne finne i ansiktet hans en erstatning for Zuma.

Rob Elliot (Irland)

En annen irriterende historie. Alt gikk til det faktum at Elliott vil gå til Euro: han er den eneste irske keeperen som spiller i et slikt mesterskap (APL) og som ikke er 40 år, som Neck Givenu. Tim Kruls skade ga ham et stabilt sted ved porten “førti”, men i slutten av mars hadde han selv skadet kneet. Han kan ikke gå med landslaget til Irland til Frankrike, fordi han ikke har tid til å komme seg. Og Roy Keane, som nå leder det irske landslaget, må ringe målvakten fra Championship. Vel, eller Givena halsen …

Ikke på konsepter. Hvorfor Hummels ‘flytte til Bayern er en elendig handling
Mats ble den tredje spilleren på tre år, som forlater Borussia for Bayern. Ilya Yashinin – om hvorfor forsvareren vil uthente mest sinne.

“Vi har et lysproblem. Hold deg rolig, “sa kaptein på den synkende Costa Concordia, Francesco Skettino, og forlot cruiseskipet.

“Jeg er nesten 28 og det er mindre sjanse for å vinne troféer,” sa kapteinen til Borussia Dortmund, Mats Hummels, og arrangerte en overføring til Bayern.