Huseynzadeh hadde nesten ikke uteksaminert en stor ansvarsbyrde

Jeg kom ofte over at jeg ble oppfattet som en trener. Men det er en betydelig forskjell, og jeg trente ingen. Faktisk var treneren engasjert i dette, og jeg hadde ansvaret for nettverket av speidere, overføringer, kjøp og salg av spillere og markedsføring. Faktisk er dette alt annet enn trening. Jeg var assistent for teammentor …. ″

Drømmejobb. Hvordan Vugar Huseynzadeh kom til FC “Baku” ved hjelp av fotballsjef Photo: These Football Times

Huseynzadeh hadde nesten ikke uteksaminert en stor ansvarsbyrde – sjelden får en så ung mann et så viktig innlegg i klubben. Og mens han jobbet utrettelig, var fans av Football Manager over hele verden trette av misunnelse.

Generelt er vi vant til å snakke om det faktum at fotball er en sport for alle. Gatene kan bli stadioner, hvert sted kan virke som “Santiago Bernabeu”. I verden er det få kamper like like som fotball, som er tilgjengelig for flertallet. Og dette aspektet av ham hjalp utvilsomt Vugar, som forlot laget i slutten av 2014.

″ …– Hovedprestasjonen er resultatene som gutta våre demonstrerte. Vi er en veldig ung klubb, opprettet først i 1997. Vi har litt historie, men det var veldig morsomt og interessant å jobbe. Jeg følte virkelig at alt vi gjør ble en klubbhistorie. Det var bare mye moro.

Jeg jobbet hardt, og livet i klubben var i full gang. Vi hadde mange dyktige mennesker, og spillerne viste et flott spill. Det er verdt å merke seg både treneren og støtten som ble gitt til meg. Jeg jobbet perfekt med trener, hovedtrener og team. Det var veldig kult. Denne fantastiske opplevelsen hjalp meg mye.

Og selv om Huseynzade ikke jobbet med taktikk og ikke taklet spillerne, var hans bidrag til klubbens suksess håndgripelig: “Baku” tok femte og sjette plass i den aserbajdsjanske Premier League, og kjempet til og med for en billett til Europa League.