Generelt mottok Fernandez sin anerkjennelse på feltet

Den beste anerkjennelsen til Augusto Matias Fernandez er hans nåværende spill i Atlets første lag og statusen til en spiller av landslaget i Argentina. Hurtig tilpasning i et lag som fører til en seier i Champions League og Eksempel er verdt mye. Fernandez spilte ni kamper for Argentina-landslaget og vant sølvmedaljen i verdensmesterskapet i Brasil.

Generelt mottok Fernandez sin anerkjennelse på feltet. Men hvis vi betrakter det som en enhet fra moteverdenen eller en slags super dyrt «merkevare», en la Cristiano, så blir det fullstendig tull. Her Augusto Matias er beslektet med de fleste av de andre helter i denne kolonnen er ikke comme il faut. Nei, han har alt i orden med smak, og han følger også ham. Bare foretrekker trening, ikke shopping. Ja, og i prinsippet ville han ha vært et ess i dette området, akkurat som om Diego Simeone knapt hadde fått rot i laget. De trenger de som elsker fotball.

Børster Forfatter
For den beskjedne smaken av forfatteren er Augusto Matias Fernandez en fotballspiller som gjør det viktigste for den defensive midtbanespilleren – slik at denne posisjonen på feltet forblir relevant i alle moderne taktiske ordninger og spillfilosofier. I dette tilfellet tilsvarer argentineren det moderne konseptet med en fotballspiller i denne sonen. Han kan være nyttig ikke bare i ødeleggelse, men også i skapelsen.

Det vil være ganske rart hvis denne fyren ikke forventes å ha en veldig anstendig overskuelig fremtid. I sine 30 år har han ennå ikke sagt sitt siste ord som fotballspiller. Derfor vil det være interessant å se etter ham både i klubben og i landslaget, hvor han med en slik kamp vil finne sin plass i fremtiden.