Fernandez ser ikke ut som en ond eller motstridende mann

Fernandez ser ikke ut som en ond eller motstridende mann. Han er moderat rolig og fokusert, en ekte profesjonell. Samtidig kan man ikke si at han er sjenert og beskjeden på banen. Nei, bare på det grønne rektangelet, føler Augusto seg helt rolig og spiller bare herlig, ikke opplever det minste hint av skumhet eller noe sånt. Og selvbeherskelsen i årene i livet gir ham muligheten til å unngå unødvendig sletting når kampens varme begynner å seethe.

styrker

El Negro er selvfølgelig ikke den ideelle defensive midtbanespilleren i moderne fotball. Men samtidig har Argentineren alle nødvendige kvaliteter for å spille den mest nyttige rollen i lag, og foretrekker en mer begrenset, ganske defensiv enn angripende modell av spillet. Det var derfor argentineren var komfortabel i “Selta” med Eduardo Berizzo og koselig nå i “Atletico”. Men for den betingede “Barcelona” eller “Manchester City”, ville hans spilleegenskaper ikke være helt egnet.

Den 30-årige opornik av Argentina-landslaget leser spillet veldig bra og handler derfor dyktig på avlytinger. Han er pålitelig i sin sone og nesten aldri mister sin stilling. Høy taktisk leseferdighet tillater Augusto Fernandez å enkelt gjenoppbygge i løpet av kampen hvis laget endrer taktikkordningen. Den argentinske er god i utvalget, han har en god midt og fjern Paz, og situasjonen kan starte angrepet. En god hoppefunksjon og evnen til å kjempe sprer ikke albuene i de verste tradisjonene i moderne fotball, slik at han kan vinne mange riddueller i midten av feltet. Også, Mathias har en høyhastighets hastighet, takket være at han klarer å forsikre sine forsvarere og lukke sonen under motstandernes motangrep.

Oppsummering av spilletegenskapene til Augusto Matias Fernandez, vi kan si at alt han gjør, er ikke på nivå med de beste verdensstandardene, men veldig bra. Du kan si, på en solid fire, og til og med med et pluss. Med riktig bruk av styrken til denne spilleren kan en dyktig trener få fra Fernandez nesten eksemplarisk spill.