Ferguson har alltid vært i stand til på en mesterlig

Tidligere forventet både fans og klubben selv å bli en mester, men nå har det blitt normen å håpe på minst fjerdeplassen og Champions League-sonen. Verken van Gaal eller Mourinho håpet å vinne noe – selv om sistnevnte ikke ville innrømme det.

″ …– Det ville være pragmatisk og ærlig å se på de tre siste årene og håpe på i det minste å komme tilbake til Champions League, men det er jeg ikke, og jeg vil ikke bare oppnå et minimum – Jeg vil være mer aggressiv, og for å være mer aggressiv, må hele tiden vinne, – sa portugiserne før de droppet inn på midten av tabellen …. ″

En eller annen måte anses fjerde plass for å være en suksess, mens dette i Fergies tider ville vært uakseptabelt

3. Ingen erfaring og ingen leder

Ferguson har alltid vært i stand til på en mesterlig måte å blande erfarne, hjemmelaget, utenlandske og unge spillere. Veteraner hjalp de unge med å bli komfortable – både på banen og utenfor den.

Et år etter Fergusons fratredelse forlot kaptein Nemanja Vidic, visekapteiner Patrice Evra og Rio Ferdinand, samt legendene Paul Scholes og Ryan Giggs, som holdt seg i rollen som trener, klubben. Nå er slike veteraner Wayne Rooney og Michael Carrick, som er over 30 år, men som ikke regnes som basisspillere.

Andre lenge spillende fotballspillere inkluderer Antonio Valencia (sesong åtte), Chris Smalling (syvende), Ashley Young og Phil Jones (sjette). Ingen av dem er leder, selv om Smalling er oppført som visekaptein.

Sammenlign dagens MJ med fortiden, så vil det være en merkbar betydelig forskjell. Tidligere inkluderte laget Phil Neville, John O’Shea og Darren Fletcher, som ikke var kapteiner, men ble slike i de nye klubbene.

4. Signering av midtbanespillere

I 2007 signerte Sir Alex Owen Hargreaves, og i 2012 Nick Powell. Det er alt – mellom disse to hendelsene kjøpte ikke nye midtbanespillere i klubben. Og ikke tro at dette er alt fordi laget hadde en galakse av flotte spillere på midten av feltet – til tross for alle skrikene om å finne en ny Roy Keane, klarte Ferguson med Carrick, en aldrende Scholes og evig syk Fletcher.