Wenger som Vrba. Jeg drar, truer journalistene som spurte tsjekkene

Wenger måtte forklare hvorfor i Olympiacos-mesterskapet, hadde Petr Čech i David Ospin-målet blitt satt på en pressekonferanse før helgen slammet med Manchester United. Han var først rolig.

“Jeg tror ikke. Når jeg ser på Ospin og Tsjekkia, ser jeg at jeg har to verdensmålvakter. Det er flott fordi jeg kan velge en av dem, “sa han. “På den annen side er det vanskelig å alltid ha en av dem på benken.”

Det er det som fans av Arsenal og journalister har lurt på. De lurte på hvorfor det store sommerfestet hvilte i en så viktig kamp.Wenger har forsvunnet kampen ved å ikke ha redaktørene nok informasjon til å vurdere om han velger riktig.

“Du går til kampen, vurderer den, du bestemmer om jeg gjorde noe bra eller dårlig. Jeg har aldri kritisert det, jeg aksepterer at du vil ha litt mening om hvordan laget spilte og at du vurderer det i henhold til ditt. Men jeg kan ikke gi deg all den informasjonen jeg har, “forklarte Wenger.

Journalisten spurte da om han var motvillig til å ta sin beslutning i Ospin-rapporten. Det var allerede kjent at Wenger helst ville snakke om noe annet. “Nope. I det hele tatt, svarte han skarpt.Og etter en stund la han til: “Jeg bestemte meg for at jeg var overbevist om at det var riktig.” Da en av journalistene spurte om Wenger føler seg ansvarlig for å velge rapporten før fans, og om han er enig med José Mourinhos påstand om at han er den eneste lederen i en liga som ikke er under press, har den franske treneren fumlet. «Se, du vil slutte med denne historien, eller utskriften vil ende!»

Den avsluttet ikke, de andre spørsmålene var veldig relatert til andre temaer. Og hvis Wenger er eller vil ikke være under press etter en helg, blir søndagens kamp med Manchester United besvart.

I tillegg spilles andre interessante kamper.Spesielt derbyen mellom Everton og Liverpool, som er en annen tegning av søndagsprogrammet. Den andre Manchester City må korrigere impulsen etter to feil, og det burde ikke vært en uoppløselig oppgave: i Newcastle’s pinlige hjem. I god form vil de gjerne se Tottenham-spillere som har vunnet de tre siste kampene og nå spiller i Swansea. Chelsea må vinne for å komme seg ned fra nederste halvdel av bordet, men Southampton er uforutsigbar.