Hippodrome – dette er et av de første stedene der bookmakere

Hippodrome – dette er et av de første stedene der bookmakere begynte å dukke opp. Gamblingobservatører gjorde spådommer for vinneren. Mer erfarne spillere jobbet ut sine strategier og tjente mye penger. I dag kan spill på hesteveddeløp gjøres uten å forlate hjemmet. Selv om kjennere råder minst en gang å komme til racerbanen og nyte atmosfæren.
Hestesats typer
outlook

Hvis det er en klar favoritt i løpet, er det bedre å gjøre akkurat dette spillet. For å hente gevinstene, må du navngi hesten som vinner løpet, og hesten som kasino norge tar andreplassen. Du kan satse på det nøyaktige utfallet, eller du kan bare navngi to ryttere som du tror vil ta de to første plassene. I det andre tilfellet må du gjøre en dobbel innsats, siden du valgte to utfall.
Trippelvarsel

Trippelvarsel er bedre å velge om du er sikker på vinneren, men ikke vet hvem som tar andreplassen. For å satse på alle utfall, må du øke beløpet seks ganger, men hvis vellykket vil gevinsten bli merkbar.
Sats på å vinne

Å vinne spill er mest elsket av nybegynnere. Fra navnet følger det at for å motta gevinsten, er det nødvendig å gjette hesten, som vil ta førsteplassen. Hvis du ikke er sikker betting sider på at hesten kommer først, er det bedre å ta denne innsatsen med forsikring. Forsikring lar deg returnere innsatsbeløpet hvis hesten kommer nummer to eller tredje.
Sats på en seier eller en premie

Du kan satse på det faktum at hesten enten tar førsteplassen, eller vil falle inn blant de tre beste. Dette er en utmerket type innsats: sannsynligheten for å vinne er høy. Ikke glem at du må satse på hvert utfall, det vil si ikke 100 rubler, men 200. For å vinne på denne innsatsen var betydelig, er det bedre å velge et høyt forhold, for eksempel 8.

Hvem er høyere

Veldig praktisk type priser. Ingen grunn til å gjette betsafe norge hvem som vinner eller kommer inn i premiene. Det er nok å velge to motstandere og si hvem av dem som vil vise det beste resultatet. Det er fornuftig å satse hvis det er en åpenbar favoritt eller utenforstående. La koeffisienten ikke være høy, men gevinsten er nesten garantert.