Florbalists Chodov er i semifinalen til Champions ‘Cup, Herbadent har falt

Chodov foran 1,612 tilskuere på Mladá Boleslav skøytebane tapt når i det åttende minutt etter minutt streket utbryter Torpová. I sju sekunder, men avgjort Voldtekt og halvparten etter den innledende delen av kombinasjonen Chodova i sin egen svekkelse presset Jarolímová, som endte etter 88 sekunder og en annen backhand hell unnslippe forsvaret Sveiva. Hjem

rask omsetning av spillere avslappet Chodova . “Vi var sikre på, mye tid, men det var irriterende fordi mange av jentene spilte et spill for første gang. Så jeg var redd for at nervøsiteten ikke var større enn i begynnelsen. Men vi satte et nytt mål i neste hjørne, vi begynte å tro og spillet så annerledes ut. Det virket for meg at tiden rivaler falt bort og fysisk, “sa Jarolímová.

På 17.Vojáčková vant minuttet og Michaele Marešovás trenarteam kunne nyte premiere kampen på mesterskapsmøtet uten nerver. I den andre handlingen justerte han seg til 7: 1.

To ganger Bilinski scoret to ganger bak Sveiva, men i mellomtiden hadde hun fullført hat-tricket i Jarolíms numeriske fordel. Resultatet ble gitt av Tožičková, som trakk det gjennomsiktige banneret under jerseyen: “Jeg spiller for deg, mamko!”.

Chodov likte atmosfæren som skolens barn hjalp om morgenen. “Barna var flotte. Vi hørte ikke, vi snakket om det.I dag har vi testet hallen, men motstanderne ikke gjør det, fordi Classic er 200 prosent helt annerledes, “sa Jarolímová, som allerede har fullført fem deltakelse i Champions Cup beste Herbadent.

I den siste sesongen, svekket og forynget Herbadent forsvares målløs motsetter Chur til halvparten av den første perioden når feilen etter at et skudd overvinne Christiánová Zwinggiová. På 13 minutter, avdekket forbedre Sgierová. Tsjekkisk vice-mester i andre akt prøvde å svare, men mellom den 32. og 36. minutt mål i tre sveitsiske endelig avgjort.

“Det er en ganske streng resultat. Spillet vårt var ikke så ille å være en forskjell på seks mål.Erfaring er bra for oss, men på en magistrat kontor, gjorde vi ikke fortjener, “sier Denise Billy, som starter på Champions Cup for åttende gang. “Vi gjorde ikke ta tempoet i spillet, to tredjedeler av alt vi ikke kjøre, var motstandere bedre teknisk,” lagt slovakiske landslaget Lucie Košturiaková.

Chur med tsjekkiske angripere Hankou Lackova hit på lørdag fra 09:30 til svenske laget Mora Kais , hvor Tereza Urbánková fungerer.

“Vi hadde ikke forvente at det skal være så klart HERBADENT resultat. Vi møtte alle instruksjonene. Med Morou vil det bli vanskeligere Svenskene har en helt annen stil.De har raske og nøyaktige pass, vi må gi det enda mer, sier Lack, som hoppet inn i turneringen, selv med albuer strukket ut i albuen.