Floorball-spillere Chodov mistet semifinalen til Champions Cup med Classic

Klubben fra Tammerfors spiller en triumf på søndag med svensk mora, der tsjekkiske angriperen Tereza Urbánková spiller.

De tsjekkiske mesterene spilte ikke mot favorittene i kampen. Etter 62 sekunder avsluttet Eliisa Alanko kombinasjonen etter en standard situasjon, noe som økte 114 sekunder etter feilen til Tožičková. Suomalainen scoret i det 12. minutt, men Pražanky ga ikke opp.

Vojáčková kom tilbake til spillet med to skudd i åpningsakten. “Denne poengsummen (0: 3) hjalp oss litt, fordi vi bare spilte for å gjøre det ikke så synd. Vi måtte stige. Når vi legger det første målet, spiller vi bra, sier Jana Vojáčková. Etter 67 sekunder av den andre delen feiret han igjen Classic etter Rantala. En lang passasje uten et mål endte på 48.minutt Tučková, men poengsummen beveget seg ikke lenger. På slutten var Vojáčková ikke langt fra hatten, men hennes forsøk blokkerte forsvaret. “Vi hadde ganske mange sjanser også i kraftspillet. Men mannen er redd han må bestemme seg og det spiller ingen rolle, sier en 32-årig angriper. Vojáčková vant sju poeng for fire mål og tre assists i to kamper, men var defensiv formasjon mot klassisk. “Min linje var tre mål, og vi kan nå klandre det for å miste.For det imidlertid bra at et slikt resultat, kan vi plukke opp spillet og selv dramatisere og med en så rival, “sa Vojáčková.

Chodov etter premieren vil ønske å delta og kjempe for Champions Cup neste år. “Vi har et team av meget erfarne spillere og landslaget, men for hele teamet er slike viktige kamper. På grunn av dem spiller vi gulvball, ligaen for oss er ikke så taktfull. Hvis vi ikke forsvarer tittelen, ville det være skuffende. Vi ønsker å spille igjen Champions Cup fordi det er den mest, hva kan en klubb scene å bevise, “sa Vojáčková.

I åpningssemifinalen bekreftet rollen som favoritt Mora og takket være fire mål ved Raspberry Andreasová beseiret sveitsiske hele Piranha Chur 10 : 5. Hanka Lack traff en gang på det tapte laget.Urbánková har en sjanse i Mora jersey som den første tsjekkiske til å nå triumfen i Champions Cup. I mellomtiden var det bare i mennekategorien at målvakten David Rytych, som gledet seg med SSV Helsinki i 2011 også i Mladá Boleslav.