Bordtennisspilleren Jančařík brukte ikke mečbol og klarte ikke kvartfinalen

Jančařík, 28, gjorde sin mechbal i det fjerde settet, da han ledet 10: 9. Gardos bekreftet imidlertid at han ikke var medlem av gull-østerriksk lag i Ekaterinburg, og vant tre baller på rad. I det avgjørende settet hadde innfødte fra Budapest en bedre start og vant 11: 5. Likevel gjorde Jančařík det beste resultatet av karrieren sin.

Etter et slikt spill, finner jeg det vanskelig å snakke. Det var mye taktikk. Jeg spilte et rettferdig spill, jeg satte alt i det, jeg hadde et sverd. Åh, jeg beklager at jeg savnet det sånn. Nå, etter kampen, er all general at jeg burde ha endret mech. Jeg spilte det på samme måte, og han ventet på det. Det er en stor skam.Jeg var så nær, “han angret Jančařík på skrånende område

De åtte finalen i kveld kom etter en morgen vinne. 4: 0 hjemme Alexander Šibajevem. I en taktisk kamp med den 58. spilleren i verden mestret stramme ender.

“Jeg visste det ville bli en kamp for hver ball. Det var viktig å holde et rent hode. Tre av de fire settene bestemte seg i endene. Jeg er glad for at jeg klarte dem, det var nøkkelen til sammenlagtseieren, “sa Jančařík, som er rangert på 136. plass.

Šibajev prøvde å snu, bremse tempoet i spillet, men stoppet ikke Jančařík . “Det er fordelen av å kjenne det. Jeg vet at han er en rev, og han prøver alt. Jeg var klar for det.Jeg har ikke engang tenkt på det, “la den eneste tsjekkiske åtte-etterspilleren i singler.

Tomas Polansky avsluttet 17. i andre runde etter uventet seier. Det yngste medlemmet av den tsjekkiske ekspedisjonen i Russland i første runde ble eliminert etter Österrikes utmerkede prestasjon Stephan Fegerl, men i dag scorte han ikke mot engelskmannen Liam Pitchford og tapte 1: 4.

“Pitchford visste godt at Polis hadde beseiret Fegerla i går, og han har vært klar for kampen i dag. Han undervurderte ikke, han spilte veldig kraftig fra den første ballen, konsentrert og spesielt fra begge sider.Thomas hadde problemer med å motta tjenesten og fra at alt utfolder seg, “sa landslagstrener Henry Noble.

Den siste tsjekkiske representant i turneringen så Matelová, som sammen med slovakiske Barbora Balážová vinne en av medaljene. Matel beseiret det tsjekkiske landslaget Ivet Vacenovsk i en rett kamp mot klubben, med et par klubbkammerat Liou Jia fra Østerrike. Slovakia-tsjekkiske paret vant 3: 2 og lørdag i kvartfinalen av ham venter på en kinesisk opprinnelig representere Spania og Tyrkia Melek Hu og Shen Jen-fej ..