Toronto er den beste, Lakers tilbake i salen. Durant, James og Leonard strålte

Toronto var nær suksess i ordinær tid, og ledet opp til 18 poeng i første kvartal, men forskjellen ble slettet av gjester.

Det kanadiske laget gikk bra også da Kyle Lowry scoret 55 sekunder før slutt på avstand og flyttet scoringen til 119: 113, men Kevin Durant svarte med to av dem.

På overtid var Raptors på topp igjen. De fikk en ledelse av Danny Greens tre og holdt et frispark fra Pascal Siakam.

Det var en rekke toppprestasjoner. På Toronto-siden scoret Kawhi Leonard 37 poeng og åtte returer, mens Siakams kamerunske pivot forbedret 26 poeng. Serge Ibaka stormet med 20 poeng.Green scoret 13 poeng, Jonas Valančiunas 12 poeng og Lowry 10 poeng pluss 12 assists og åtte returer. Kevin Durant forbedret sesongrekorden for tredje gang på rad og brøt 40-punkts barriere hver gang. Han har aldri sett en serie som dette før. Denne gangen kom han til 51 poeng, og la 11 returer og seks assists. Fire ganger gjorde han det i Oklahoma City-trøya, som han alltid vant i disse kampene. Han beseiret femti for Golden State for andre gang, men tapte igjen.Jonas Jerebko scoret 20 poeng med 16 av dem som gjemte seg i det siste kvarteret og overtid; den erfarne svensken hoppet også ni baller.

Golden State kunne ikke distribuere Stephen Curry ennå, men hans retur er planlagt til slutten av 1xbet denne uken, selv ikke Draymond Green og Alfonzo McKinnie oppdaget starten av sesongen. poeng, ni returer og syv assists. Torsdagens forestilling begynte med 14 poeng i den innledende delen og lukket den med 12 poeng i løpet av de siste fem minuttene. Brandon Ingram tok 14 poeng, Josh Hart 13 poeng og Kyle Kuzma la til 11 poeng pluss ni returer.

Den mest slående figuren av de beseirede Pacers var Domantas Sabonis med 20 poeng og 15 returer, og droppet til 88:89 fem minutter før slutt, men bare provoserte nok en stor James-prestasjon.Bojan Bogdanovich tjente 14 poeng. Victor Oladipo bommet på sin sjette kamp, ​​men han trener allerede med laget.

I duellen til to mindre kjente kaliforniske klubber (som begge er en hyggelig overraskelse av sesongen), nådde LA Clippers Sacramento for å vinne 133: 121. Det var deres niende av de siste 10 kampene. Takket være balansen 15-6 forbedret de til og med ledelsen av den vestlige konferansen. Tobias Harris trakk 28 poeng for vinneren, Montrezl Harrell ble erstattet av 24 poeng, og Shai Gilgeous-Alexander, Canadas nyeste langvarige rookie i NBA-historien, fikk 17 poeng.Danilo Gallinari og Avery Bradley støttet dem med 16 poeng.

Kings siste sjanse for en reversering kom på 108: 112, men ble fulgt av en 11-punkts gjeng for å bekrefte gevinsten deres.

26 poeng fra hånden til Bogdan Bogdanovich, som er en ny rekord for den serbiske skytteren i NBA, var ikke nok for hjemmet, og var heller ikke 18 poeng og 10 returer av rookie Marvin Bagley. Willie Cauley-Stein (17 poeng og 10 returer) klarte også å doble doble, De’Aaron Fox e nærmet seg ham med 17 poeng og ni assists.

Partner: https://apostaslive.info