Talking Horses: kaldt vann strømmet på planer for en flyttende tribune

Å stirre inn i fremtiden og gi frie tøyler til fantasien er et fantastisk tidsfordriv og tidvis fruktbart, muligens, så det er skuffende å måtte helle litt kaldt vann i morges på et spesielt blå himmelstanker relatert til vår idrett. Planer for en flyttende tribune på et spor i New Mexico som fikk litt oppmerksomhet om sommeren, er nå blitt offentlig tvilende.

Planene ble foreslått av en Las Vegas kasino-leder som ledet et av seks bud for en mulig ny racecourse i den amerikanske staten. Ideen var at et kjøretøy av 1xbet monotypen ville hastighet rundt kanten av banen, og holde tritt med feltet for hvert løp.Designene viste en vakker, elegant, glassvegget ting med plass til 200 tilskuere på lagdelt sitteplasser.

Alas, en mulighetsstudie på oppdrag av New Mexico Racing Commission, som vurderte hvert av budene, hadde ikke med seg oppmuntrende nyheter når de ble publisert i slutten av forrige uke. “Ideene knyttet til den bevegelige tribunen er spennende, men virker ikke gjennomførbare ut fra et kostnads- og sikkerhetsmessig standpunkt,” bemerket studien. Lalor rusler hjem på Cheltenham for å overlate Kayley Woollacott ‘massiv dag’. Les mer

Det er en overraskende konklusjon, hvis en skygge unambitious.Hvis en flyttende tribune skal jobbe hvor som helst i verden, skulle du tro at det ville være USA, med sine inneholdte ovale kretsløp på omtrent en kilometer runde på perfekt jevn terreng.

Jeg prøver å forestill deg et britisk spor der ideen kan være den minste sjanse. Southwell, eventuelt, eller Chelmsford, der det ikke er noen irriterende ‘faste’ tribune å komme i veien for den bevegelige versjonen. Du må legge mye monorail 1xbet rundt større kretsløp som Newbury og Haydock, men i det minste trenger ikke kjøretøyet å gå veldig fort for å holde tritt med de tidlige stadiene av en nybegynnerjakt.

Andre spor vil være ærlig farlige. Din bevegelige tribune ville være i fare for å forsvinne over et stup i Brighton eller Goodwood. Lykke til med å finne en trygg rute for den rundt åtte baner, Windsor og Fontwell.Men kanskje det er nøyaktig det vi trenger for å lage et spennende opptog ut fra Newmarkets Cesarewitch, der løperne starter to mil unna i et annet fylke og loper mot storstatene i sin egen søte tid.

være rikelig med jevn loping på showet under dagens to hopparmaturer På Hereford håper jeg Mon Eldorado (2.45) kan være i stand til å lope litt raskere enn oddsen 15-2 antyder i et handikaphindring.

Dette er en handikapdebut for det seks år lange gammel, som hadde sitt første løp for Peter Bowen da sist ble sett, og falt to-ut på Market Rasen i april. Det var en forbedret innsats fra hans forrige form, muligens på grunn av det nylig monterte tungebåndet.Det er umulig å være sikker på hvor han var ferdig, men hadde han vært nummer to, som det virket sannsynlig, kan han ha endt opp med en betydelig høyere rangering enn han har nå.

En halv time senere, Love The Leder (3.20) kan fullføre et hat-trick for seier til odds 5-4. Risikoen her er at han ikke har hoppet et gjerde i offentligheten på et par år, men 1xbet welcome offer han ser veldig bra funksjonshemmet ut på dette området, gitt sin nylige form over hinder. Jeg tror risikoen er verdt å ta.

Plumpton-kortet kan være Sackett (2.00) på 2-1 i handicaphindringen for amatørryttere. Han slo syv rivaler for å score ryddig da han kom tilbake til aksjon på Uttoxeter for to uker siden, og burde være vanskelig å slå i dette mindre feltet fra bare 5 kg høyere.Den dyktige Jack Andrews tar turen.

Luret kjører på Kempton i kveld, der Diocles Of Rome (5.00) er et skudd fra 7-4. En Ralph Beckett tre år gammel, hadde han sitt første løp siden en vallakoperasjon da han scoret over dette løpet og distansen tidligere i måneden. Oisin Murphy, som rir i Storbritannia for første gang denne måneden, tar fjellet. Hurtigveiledning Chris Cooks tips for Monday Show Hide