1xbet norges beste bookmaker

Få bonusen

Andre aktive kampanjer: 1xbet Flere bonuser opptil 120% (aktiv)

1xbet, AAMS-sertifisert operatør, gir i tillegg til velkomstbonusen for brukere som registrerer seg for tjenesten først og bestemmer seg for å benytte seg av 1xbet kampanjekoden, også norges beste bookmaker tilbud. Den nåværende er 1xbet Multiple Bonus.

Flere bonuser 1xbet: vilkår og betingelser

1xbet Multiple Bonus er en innsatsfremmende kampanje som gir deg muligheten til å få opptil 120% av det spilt beløpet. Tilbudet er aktivt for nye kunder, men også for de som allerede har registrert. Derfor er det ikke nødvendig å legge inn 1xbet kampanjekoden, da bonusen er reservert for alle de som bestemmer seg for å utnytte flere spill.

1xbet bonus på multipler

Tilbudet på 1xbet-spill er ganske bredt og varierer fra fotball til tennis, de inkluderer også basketball, rugby og ikke-sportsbegivenheter, men det er imidlertid mulig å satse som politiske valg og talent.

Betingelsene for å få tilgang til 1xbet Multiple Bonus er som følger:

Innsatsen må inneholde minst 5 hendelser og kan ikke overstige 30 hendelser;
Minste andel av hendelsene må være lik 1,10;
Hendelser kan være pre-match og live;
Minimumsinnsatsen må være € 2;
De kansellerte eller vurderte nullhendelsene vil ikke bidra til å bestemme gevinsten.
Maksimum tillatt utbetaling, i henhold til AAMS regelverk, er € 10.000

Verdien av bonusen varierer med hendelsene som inngår i innsatsen. For eksempel vil et spill som inneholder minimum antall begivenheter som kreves (5) gi rett til en bonus som tilsvarer 5% av beløpene som spilles i tilfelle et positivt utfall. Hvis det er 15 arrangementer, vil bonusen være 40% i stedet. For å kunne sikte på maksimal bonus på 120% vil det derfor være nødvendig å samle en innsats med 30 hendelser. Her er et bord (ikke uttømmende) som viser noen bonusalternativer oppnåelig i henhold til antall begivenheter som spilles.

Slik foretar du innskudd og uttak på 1xbet: aksepterte metoder

Innbetalings- og uttakstransaksjonene på 1xbet-nettstedet, som kan gjøres etter registrering, krever bruk av enkelte betalingsinstrumenter. La oss se hvilke.
Velg betalingsmåten din

Metodene som er planlagt for innskuddstransaksjonene er følgende:

Paypoint (Kredittkort / PostePay)
Skrill
kupong
Oppsummering hos en autorisert forhandler (PVR)
Postoverføring
Online spill
Neteller

Metodene som er planlagt for tilbaketrekningsoperasjoner er følgende:

PayPoint (Kreditt / debetkort) – fra 3 til 5 virkedager fra godkjenningen av forespørselen
Skrill (umiddelbar kreditt ved godkjenning av forespørselen)
Tilbaketrekking fra en autorisert forhandler
Bank / postoverføring
Neteller

Brukeren kan se beløpet som er tilgjengelig for innsamling i utdragsavgiften. 1xbet-kontakter: Kundeservice og assistanse Brukere som velger 1xbet har forskjellige måter å komme i kontakt ved behov med operatørassistenttjenesten. Først og fremst er det mulig å kontakte assistansen via e-post, skrive til adressen support@oiaserv.com eller documenti@oiaserv.com, og ved vanlig post til følgende adresse: OIA Services Ltd, 60 Tigne Towers GGE Level 1, Sliema SLM 3173, Malta. Deretter kan du også kontakte support på telefon +39 06 98380920 (tilgjengelig fra kl. 11.00 til 19.00), eller via chat eller via faks på +39 06 91710914. Til slutt, Du kan også få hjelp ved å kontakte Whatsapp ved å skrive til +356 99382529.

All informasjon for å få € 1050 velkomstbonus takket være 1xbet Italia kampanjekode som gir rett til å få maksimale fordeler fra din første registrering til spillstedet.

Uansett din favorittaktivitet, kan du registrere deg på dette nettstedet med et øyeblikkelig tilbud på € 5 umiddelbart, bekrefter identiteten din og en velkomstbonus innen 5 dager. Innsats på opptil € 50 refusjon av utgifter (50% av de første 7 dagene) + bonus gull 1xbet på 100% innskudd opp til 500 €, vil være nok.