1xbet beste norske bookmaker

Marked og statistikk
Årsaken til stoltheten til 1xbet er absolutt tidsplanen og markedene tilgjengelige for brukerne. Faktisk har Malta-bookmakeren ingenting å misunne de viktigste motstanderne i sektoren. Faktisk er det lett å umiddelbart innse, så snart du er registrert på siden, at valget av markeder å satse på ikke er noe mindre enn rikelig og mer enn tilfredsstillende, både live og i pre-match-modus. Utvalget av arrangementer i portalen spenner fra de mest populære idrettene til de mindre populære som dart, håndball og vannpolo. For fotballelskere er 1xbet, som få andre, spesielt oppmerksom på oddsen for de planlagte hendelsene i timeplanen. Et annet symbol på dette nettstedet, som tidligere nevnt, er Market Movers, et instrument som bevegelsene til aksjene og dermed hele spillmarkedet kan overvåkes.
1xbet tillater derfor å kontrollere, prosentvis, innsatsen til de andre brukerne, beste norske bookmaker og derfor følge bevegelsene til andelene til hendelsene i omløp. For å dra nytte av denne tjenesten, må du gjøre 10 episoder på 1xbet-timeplanen.

1xbets programmering er en av de største bookmakerne i Italia. Med over 20 idretter, fotball, tennis, basketball, volleyball, rugby, baseball osv. Nettstedet tilbyr også en virtuell spillplan. Fotball i utgangspunktet: for fans av vår nasjonale idrett er valget rikt. Du kan satse på Serie A opp til lagene i Primavera, fra Premiere League til det beste laget i Moskva. Målscorere, dobbeltseier, triplett. Kort sagt, det er bare flau valget.
1xbet live-bettingpanelet inkluderer fotball, basketball, volleyball, håndball-tennise. Typene innsatser er veldig varierte også her: 1 × 2, under / over, neste mål, å vinne resten av kampen, basketball ingen innsats, settsatsing, angitt vinner.

Oddsen
Når det gjelder oddsen, tilbyr 1xbet et stort utvalg av typer spill. Bookmakeren var pionerene i Italia for Multigol så vel som andre innovative systemer, inkludert 1T og 2T kombinasjonsboksen, 3-kombinasjonsboksen, merket eller ikke for enkeltspillere, ChanceMix (også 3ChanceMix tilsvarer Triple Mulighet), Under / Over Hjørne, kort og mer.
1xbet tilbyr også muligheten for å kunne spille på store fotballarrangementer, opptil 41 forskjellige typer spill.
Nettstedets nyhetsverktøy er ‘Market Movers’, som informerer (live) brukere om spillbevegelsene i verden, som er nyttige for å utdype og ha et globalt syn på markedet.

Betalinger og tjenester
Bookmakeren tilbyr en optimal betalingsmetode på flere måter. Du kan øyeblikkelig oppleve brukervennlighet når du tjener topp-ups og tar ut penger. Når du er logget inn på nettstedet, kan du velge “Innskudd nå” øverst til høyre på den første siden. Deretter blir du omdirigert til siden som inneholder en fullstendig og uttømmende liste over alle betalingsmåter å velge mellom.
Plametwin365 lar deg tilpasse de ukentlige innskuddsgrensene på kontoen din, med muligheten for å kunne sette en maksimal grense for tapene, gjennom “Auto-limit” -knappen på “Min konto” -siden. Etter å ha startet i Italia bare siden 2017, er Paypal betalingsmetode ennå ikke tilgjengelig på denne plattformen, men vi er sikre på at denne metoden snart vil være tilgjengelig.

Sett inn og ta ut midler
Det er flere måter å gjøre innskudd og uttak på 1xbet. Betalinger kan gjøres via Postepay, Visa og Mastercard kredittkort, Skrill, Ecopayz, PaysafeCard, Click and Buy, Ukash, Carta Sì, Bankoverføring, Neteller. Når det gjelder uttak, er det nødvendig å sende en kopi av et gyldig dokument, da kan samme betalingsmåte brukes.

Sikkerhet på 1xbet
1xbet er en del av SKS365 Malta LTD-gruppen, og i Italia er den innehaveren av konsesjon nr. 15242. Med over en million brukere som opererer i hele Europa, har 1xbet de høyeste sikkerhetsstandardene og kan tilby et trygt og gjennomsiktig spillmiljø.
Kundeservice er effektiv og i stand til å løse de fleste problemer under registrering og under spillet.
1xbet er veldig oppmerksom på sikkerheten til brukerne. Dette er faktisk demonstrert av de forskjellige websikkerhetstiltakene som er vedtatt av nettstedet, for å motvirke ulovlige aktiviteter som phishing, virus, etc. I tillegg blir alle spillbevegelsene til hver kunde holdt i et internt register i 10 år, for igjen å garantere absolutt åpenhet og sikkerhet.
Kundeservice er tilgjengelig via e-post (info@1xbet.it) og telefon / faks (+39 06 9480 3016 / + 39 06 967 086 03). Skype-tjenesten er også aktiv.