GB slår Unibet dobbeltgull i lagspill på Track World Cup i Glasgow

Gylden nåtid og rosenrød fremtid møttes i sporsenteret her på fredag ​​kveld, i hvert fall så langt som britisk kvinners lagkonkurranse gikk.

Rio gullmedaljen Joanna Rowsell-Shand så på en ungdommelig britisk kvartett av Emily Kay, Emily Nelson, Eleanor Dickinson og Manon Lloyd ri til en sammensatt seier i 4.000m, sammen med den “femte kvinnen” i Rio-gruppen Ciara Horne, mens en Unibet annen Rio gullvinner Katie Archibald har veiledet laget denne helgen .Sane Sutton vurderer Australia sykkelføringsdirektør jobb Les mer

På denne viser er det all sjanse for at en eller flere av ungdommene vil presse sine seniorer hardt i innkjøringen til Tokyo.

Sammen med den tidligere sprinteren Dani Khan, som kjørte torsdagens kvalifiseringsrunde før han ga vei til Kay, utstråler de løfte og entusiasme.Nelson og Lloyd er i ferd med å feire sine 20 bursdager – på lørdag for Lloyd, neste helg for Nelson – mens Kay er relativt senior på 21, og Dickinson er 18, frisk fra å ride EM i noen uker siden som en junior, og slik en ny inkludering i Unibet truppen har hun knapt trent med lagkameratene sine.

Kvintetten timet deres løp perfekt for denne VM.De kvalifiserte seg nest raskest på torsdag, og så bortkastet polskvartetten i andre runde før de tok italienerne – de raskeste kvalifiseringene og de europeiske mesterene – i finalen.

For hele sin ungdom har de en rikdom av junior og under 23 gullmedaljer på verdens- og europeisk nivå bak dem – Kay og Nelson vant junior verdensmesterskapet her i 2013 – og de trengte den opplevelsen i finalen, der italienerne var konstant fremover, men Unibet odds bonus uten innskudd aldri mer enn rundt et halvt sekund.

Lloyd, som hadde satt i et stort runde og tre fjerdedeler, startet arbeidet for å få laget til å få fart, betalte prisen og trakk opp med fire runder å gå.Samtidig svingte Italiens Simone Frapporti for en siste gang, forlot begge lagene med minst tre tellere i siste kilometer.

Det kom da ned til hvem som hadde størst styrke igjen, og da Maria-Giulia Confalioneri gled av baksiden av den italienske strengen med to omgange gjenværende, bemerket publikum en gullmedalje var nært om de tre britiske kvinnene kunne holde seg nær hverandres hjul. Ved geværet var Confalioneri et halvt dusin lengder av hennes lagkamre, mens de unge briterne hang sammen, inspirert av mengden, ifølge Kay.

Når du går på en tur slik, og vet Det kommer til å være nært, du prøver å holde på turen din, “sa hun. “Du kan høre mengden. På en merkelig måte ga de deg den ekstra Unibet biten av energi.Down that back rett går inn i siste runde jeg måtte kjempe for å holde seg sammen til slutten, og jeg tror det gjorde forskjellen. ”

På samme måte har Storbritannias menns utholdenhetstruppe mer enn en whiff of the fremtidig om dem, blant annet en 19-årig Matt Bostock, en 20 år gammel Oliver Wood og en 21 år gammel Mark Stewart, som kommer fra Dundee og den tidligere kilometerkjøreren Kian Emadi-Coffin, som lager Tennant, Wood, Emadi-Coffin og Stewart måtte utholde en falsk start i finalen mot Frankrike, som inkluderte Tour de France veteranen Sylvain Chavanel sammen med lovende Corentin Ermenault, som har vært knyttet til Sir Bradley Wiggins eponymous team for Unibet odds bonus norge neste sesong. British Cycling søker et nytt hode forpliktet til “likestilling og mangfold” Les mer

Briterne gikk ut raskest og mens franskmennene kjempet tilbake i den andre kilometer og løp hjemmelaget i nærheten av briterne løp ut relativt komfortable gullmedaljere med 1,339 sek, men igjen å bryte 4min-barrieren for å gjøre det.

Fortsatt temaet ungdommelig løfte, sprinteren Ryan Owens, Unibet som reiste til Rio som reserve, kvalifisert som nest raskeste i en lovende 9.890sek, og endte fjerde etter å bli tatt til tre runder i kvartfinalen av lagkameraten Joe Truman.Ved henholdsvis 20 og 19 år har de god tid fremover, og det er noe de fleste av Storbritannias lag her har felles.