Varm velkomst til Sportingbet som ny epoke åpner for Manchester United

“Da jeg fant ham på treningsbanen var det en overraskelse for meg fordi jeg trodde han ikke kunne være klar til å starte arbeid uten begrensning,” sa Mourinho. “Han gjorde fantastisk om sommeren, han ofret sin ferie for å komme seg i stand. Han var villig til å spille andre halvdel også, han ønsket å spille mer enn 45 minutter, men jeg trodde at 45 minutter var trygt Sportingbet nok til sitt første spill tilbake.La oss gå for steg. “Manchester United slo Wigan 2-0 i José Mourinhos første spill. Les mer

Etter overskuddene i Euro 2016 er det nesten smertefullt å skrive denne setningen, men historien skal registrere at da Mourinho først satte seg på en Manchester United-kontaktlinje, var det øyeblikket de sammenstillede fotografene hadde ventet på, oppstått under en utlevering av Will Griggs På Brann. I rettferdighet spilte Grigg faktisk i dette spillet, i Sportingbet motsetning til noen av Nord-Irlands kamper i Frankrike. Og dette er hvor hele greien startet, med Wigan-supportere som hymning sin angriper målskyting underveis på vei til kampanje i fjor.

Det er her et helt nytt kapittel startet for Manchester United også.Deres støttespillere i øststativet begynte å synge Mourinhos navn bare to minutter inn i dette vennlige, og ba de portugisiske å svare med en høflig bølge.

Det var imidlertid veldig vennlig, med så lite haster på tonehøyde som du forventer i midten av juli, og da de amerikanske fansen tok opp samme sjangre igjen 25 uneventful minutter i spillet, var lederens bekreftelse bare litt mer fårlig.

Fem minutter senere var reisestøtten Krevde en bølge, så Mourinho gjorde sitt beste for å ignorere dem. “Det er hyggelig å føle deg velkommen, men jeg Sportingbet odds på din telefon foretrekker at de skal gå med laget,” sa Mourinho etterpå. “De er de på banen. Spillerne er de som trenger støtten.Hvis jeg kunne appellere til fansen, vil jeg be dem om å komme seg bak Manchester United. »Den amerikanske lederen holdt seg ufattelig på føttene hele tiden, til tross for sporadiske invitasjoner til å sitte ned fra sitt nye publikum, utveksle Uvanlig hyggelig med Gary Caldwell og på et tidspunkt i første omgang å komme over tverrsnittet for å rive hendene med Stephen Warnock.

Dette var den mildeste introduksjonene til Mourinho og noen av hans spillere.Den virkelige pre-season-virksomheten starter på tur i Kina denne uken, når United vil få noen av sine Euro 2016-utøvere tilbake, og de vil spille Borussia Dortmund og Manchester City.

Hovedpunktet i denne fixturen var for Mourinho tok en titt på noen av hans nye anklager for første gang, inkludert Shaw, som bekjente at han hadde vært utålmodig for å få anledningen over. “Hver pre-season er viktig, men denne gangen kan jeg ikke vente å gå,” sa han. “Jeg gleder meg bare til å fortsette å gjøre det jeg begynte å dolast år.” Uniteds startspill inneholdt Sportingbet debutanter i Eric Bailly og Henrikh Mkhitaryan, den tidligere en av bare fire spillere som kom ut igjen for andre halvdel.Den armenske savnet den beste muligheten til første halvdel, skutt over et skudd på langt innlegg etter at Jesse Lingard hadde funnet ham umarkert, og var muligens miffed for å se en mye forandret United ta ledelsen bare fire minutter inn i andre når en Jussi Jaaskelainen-feilen førte til et innspill for Will Keane.

Bailly så våken og mobil og trakk av en reddingspakke på Emyr Huws på et tidspunkt, selv om Wigan-frontlinjen ikke akkurat ga United forsvaret Den mest strenge av undersøkelser.

Av de spillere som allerede i United håper å få et tidlig inntrykk på sin nye leder, var Ander Herrera sitt vanlige ryddige selv, Memphis Depays passerer ikke forbedret om sommeren, så Lingard livlig og Phil Jones har behandlet seg til en ny blond skyll, muligens bedre å skille seg ut i en mengde. Juan Mata spilte en rolle i det første målet, selv om man frykter Mourinhos sinn allerede er gjort opp om ham, mens Andreas Pereira la et sekund med en skarp finish følge inn et halvt ryddet frispark.Da Antonio Valencia kom på for andre omgang, ble han satt inn på høyre bakside, med Ashley Young foran han på vingen og den mindre spottede Adnan Januzaj viste seg langt til venstre.

Bak Januzaj, Den alltid tilpassbare Daley Blind flyttet over til venstre tilbake fra midten til halvparten for å imøtekomme Jones. Nick Powell var også i United i fjor Sportingbet mobile veddemål sesong, men nå er han igjen på Wigan på permanent basis. Noen av hans utfordringer da han kom på den siste halvtime, strekk definisjonen av vennlig, men til slutt var det enighet om at det hadde vært en god trening. “Selvfølgelig er resultatet ikke det viktigste, men jeg var fornøyd etter at 10 dager med arbeidet hadde skjedd for å se at ting begynte å skje, “sa Mourinho.” De prøvde å spille fotballen min.Jeg kunne se spillerne prøver å gå i retning jeg vil at de skal gå, så jeg er glad. Tusen takk til Wigan-sjefen og spillerne for den utrolige treningsøkten. “