På denne odysseyen, full av skuffelser og ups

I den nye sesongen trakk Eastwood seg opp og scoret bare fire i august. Men snart kom en kneskade tilbake. Underbyggingen av det unge laget Phil Brown truet med å glemme ham. Det var et vanskelig valg når du måtte høre på hjertet eller tankene. Sistnevnte vant, og Freddie forlot klubben.

Hva tenkte fansen på dette? Noen hevdet at vi må gi vei til de unge. Noen den veteranen for usikkert satt til side. Det var alle enige om at Eastwood for alltid ville være en helt og en levende legende.

På denne odysseyen, full av skuffelser og ups, endte – Eddie bestemte seg for ikke å lete etter klubben lenger. Fiasko? Noen vil si det. Men mange av oss kan si at det ga glede til tusenvis av mennesker og ble en kultfigur? Ikke ta fra Eastwood hva som er riktig hans. La være stjernen i Wales, og de “nye Giggs” fungerte ikke.

Nå ser Eastwood på de yngste eventyrene i Southend Academy. Hvem vet hva som venter på denne Eddie.

George Artmeladze lurer på hvorfor ingen av disse menneskene er til og med på den utvidede listen over landslaget.

Glemt hjemland. 5 spillere fra Tyskland som kunne ha styrket det russiske landslaget. Høye uttalelser om at det russiske landslaget nådde et nytt nivå etter verdensmesterskapet var tordende – alt kommer tilbake til sine røtter, fylt med håpløshet, ydmykelse og rullende ballen. Cherchesov ignorerer fortsatt hardt Chalov og Karavaev, som forårsaker tvilsomme personligheter hos Neustedter og Ari, og fans legger seg ved den fantastiske verdensmesterskapet som vekker seg fra søvnen og begynner å gjøre sitt favorittarbeid igjen – kast steiner i nasjonalhagen.

Avl i nasjonallaget på null, fordi statsborgerskap er spredt til høyre og venstre, kaller de ikke virkelig ferdige spillere, og på pressekonferanser vet de ikke hva de skal si. I lys av de siste landslagsfeilene (og langt fra de første) feilene, samler vi en liste over spillere som er langt fra deres historiske hjemland, men kan virkelig hjelpe til i det nye året.