Ikke noe personlig, bare jobbe sammen fungerte ikke

Først, selv i landslaget var det ingen problemer, men mangelen på mål mot Norge, Irland og Kypros gjorde seg selv til sinne for fansen. Dobbelt Luxembourg for retur av folks kjærlighet var ikke nok.

I sesongen 2007/08 gikk han ti ganger i starten. I stedet for entusiastiske chants ble fløyter hørt, og Eastwood kom i økende grad på listen over de verste overføringene i året.

“Ikke noe personlig, bare jobbe sammen fungerte ikke. Han passet ikke på laget mitt, og vil spille et annet sted, “sa coach Mick McCarthy.
Neste stopp var “Coventry”, hvor han flyttet for 1,2 millioner pund. Her vil han tilbringe fire år uten arrangement, bare av og til gi ut mirakelkampe – for eksempel når han gjorde et hattrick i en kamp med Peterborough. Men gradvis glemte det. Uimotståelig for ingen, han flyttet inn i kategorien fotballspillere, samtaler om som begynte med “og husk …”.

Selvfølgelig, om noen lag kunne ikke være et spørsmål. Toshak erstattet Gary Speed, som ikke ønsket å gi sjanse til polering av rogue outcasts. I 2011 tok Eastwood den siste utgangen i en Wales-T-skjorte. 3-0 fra Irland – det var alt som var igjen for minnet.

Ved slutten av sesongen overlevde teamet hans knapt, og han kom ikke engang til overs. I mars ga “Coventry” fremgang til leie, og Freddie kunne bare huske om hans favorittklubb, som forberedte seg på å klatre League One.

Rusty Eastwood i ni kamper ble markert med to mål, og laget ble ferdig fjerde. I sluttspillet ble håp om økning notert, men Southend var bare for glad for å tilby en kontrakt til sin helt. Kanskje i Coventry var han ingen, men ingen glemte ham her. \

Før Gareth Bale var Freddy Eastwood. Det viktigste håpet om Wales, som nesten alle har glemt

Tålmodighets trener i laget var mye større, men selv de kunne ikke nekte den harde sannheten: etter en serie skader og bare fire mål for 31 kamper, så inspirerte Eastwood ikke som før. Men tribunene syntes ikke å legge merke til. Sjeldne mål fra et lokalt idol ble feiret som om hver signerte et trofé. Andre scoret mer, men trekker fremkalte ikke så mye entusiasme.