I dypet av den høyeste delen av Kroatia gjemte

Andre FOMICHEV, “Hajduk” Kroatia.

I dypet av den høyeste delen av Kroatia gjemte en tysk forsvarer seg med et ganske russisk navn og etternavn. Andrei ble født i Dresden, Tyskland for 28 år siden, og har aldri vært i Russland, til tross for at faren hans er innfødt i Moskva, og moren hans ble født i St. Petersburg. Fomichev er flytende i russisk, og kommuniserer med pressen fra Russland, anser det nødvendig å gi et intervju i morsmålet.

I en av samtalene for tre år siden, forklarte Fomichev at han var villig til å spille i den russiske klubben, og hvis han var heldig i en landslagskjorte. Når det gjelder hovedrollen, er “tysk” en backspiller – det er i denne posisjonen at han, som er en elev av “Wolfsburg”, tilbringer nesten hele sin karriere, og iblant finner seg etter vilje fra coaching-staben som en vinger.

4. Alexander SHVOLOV, “Freiburg” Tyskland.

En enorm målvakt klarte å få opp en beskjeden “Freiburg”, selv etter Bundesliga-standardene. Shvolov, som har en høyde på 189 centimeter, klarte å spille 17 kamper i tysk mesterskap denne sesongen. Alexander, i motsetning til Fomichev, har en mer komplisert situasjon – han vet ikke det russiske språket, men i et intervju med en tysk utgave innrømmet han at han faktisk er etnisk russisk, og på begge foreldre.

Alexander ble tilkalt junior- og ungdomshold i Tyskland, men aldri saken før den første. Det er rart at han blir ignorert av landslagets treningspersonale, spesielt i lys av avreisen til Igor Akinfeev fra leiren til landslaget. Alexander er bare 26 år gammel, og på hans konto vises 79 kamper for “Freiburg” i Bundesliga. Hvis Lunev hopper på sin vanlige måte, og Selikhov og Lodygin er vanlige klienter i sykehuset, bør coachingpersonalet i det minste vurdere muligheten for å invitere en tysk målvakt med russiske røtter til landslaget.